Anasayfa | Tarihçe | Coğrafya |Üye Ol | Haber Ara | Foto Galeri | Ziyaretçi Defteri | Künye | İletişim |

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

ANKET

Sitemizi nereden buldunuz?







Tüm Anketler

LİNKLER

 

Soğanlı / Pırasalı Ekmek

Okunma  Yazar : Damak Tadımız
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 3381
Tarih  Tarih : 28 Haziran 2012 20:07

11 Punto 13 Punto 15 Punto 17 Punto

            Soğanın veya pırasanın yeşil yaprakları 1 cm boyunda doğrandıktan sonra mısır unu hamuruna katılarak iyice karıştırılır.

            Sacın üstünde altı ve üstü kızaracak şekilde iyice pişirilir. Üzerine bolca tereyağ sürülerek sıcak olarak yenilir.


Haberi Paylaş: Facebook'a Gönder  Google Favorilerime Ekle  Twitter'a Gönder
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Nihat Öztürk Nihat Öztürk
MUHALEFETİN PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRMEK
Seçtiğimiz Seçtiğimiz
Kar Tatili
Mesut Öztürk Mesut Öztürk
Torba yasada af neleri kapsıyor?
SeyfullahÖztürk SeyfullahÖztürk
Emeklilik
Muhsin Kadıoğlu Muhsin Kadıoğlu
Türklerin ve Müslümanların Tarihi Kızılelmaları Nerelerdi?
Eda Ergin Eda Ergin
Kıyamet
Melek Öztürk Melek Öztürk
Uzun Bir Aradan Sonra…
Dr.Gülay Öztürk Dr.Gülay Öztürk
Özümüze ve Sözümüze Sahip Çıkalım!
Bekir Öztürk Bekir Öztürk
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
Damak Tadımız Damak Tadımız
Soğanlı / Pırasalı Ekmek
Emrah Güngör Emrah Güngör
Sürü; Çoban Ve Köpeği
Bekir Keşmer Bekir Keşmer
Tirebolu, İstanbul'u Kıskanarak Kendini Anlatıyor

SON DAKİKA HABERLERİ

SAYAÇ

TAKVİM

GOOGLE ARAMA


GÜNLÜK BURÇ


YukariBogali.Gen.Tr basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Bu internet sitesinde yayınlanan haber, makale, yorumlar yazarını bağlar. YukariBogali.Gen.Tr sorumlu tutulamaz.
Copyright © 2009
Teknik Destek & Web Tasarım:
Altyapı: Mydesign
Mail: info@yukaribogali.gen.tr